Placeholder

Börjar din träning bli enformig?

Då är Runbit appen för dig!

Runbit motiverar dig

Gå, jogga, spring och upptäck mer, din stad förvandlas till ett spel!

Plocka stjärnor

Plocka stjärnor på gångvägar nära dig! Utforska din omgivning. Kan användas av alla, överallt.Fly från monster

Bestäm väg fort innan monstren kommer ikapp dig! Få en extra adrenalinkick av känslan att bli jagad.Fånga djur

Fånga djur på gångvägar! Försök att hitta den kortaste vägen för att komma ikapp då djuren gör allt för att undvika dig.

Placeholder

Gör träning till något roligt

 1. Plocka stjärnor På gångvägar nära dig!
 2. Fly från monster Ta snabba beslut!
 3. Djuren är på rymmen Fånga dem!
 4. Dela och utmanaDina vänner!
 5. Placeholder

Press Runbit syns i media

 • PlaceholderFeber Runbit är en app för den som vill ut och springa, cykla, rida, eller gå med vagnen och som vill hitta lite nya vägar.

  Läs mer
 • PlaceholderWellness Har du svårt att hitta nya löprundor? Testa app­en "Runbit". Den hjälper dig att upptäcka nya områden och förvandlar din träning till ett roligt äventyr.

  Läs mer
 • PlaceholderAftonbladet Svenska Runbit innehåller bara grundfunktioner som att mäta tid, distans och tempo. Den tillför dock en extra dimension - ett antal stjärnor som finns utspridda på kartan.

  Läs mer
 • PlaceholderBreakit Appen Runbit skulle skicka ut tips om sin träningsapp till folk som var ute och tränade. Av misstag skickades ett tips till en person som sprang ? eftersom det brann i hans hus.

  Läs mer
 • PlaceholderPc för alla Runbit är en annorlunda löparapp. Här blir träningen en lek. Den sprider ut virtuella stjärnor på en karta som du sedan ska springa och samla upp.

  Läs mer
 • PlaceholderCorren Samla stjärnor, fånga djur eller bli jagad av monster. LiU studenten Anders Söderström har utvecklat en app som ska göra löprundan roligare.

  Läs mer
 • PlaceholderLT Östersund Anders Söderström vill att människor ska leta efter stjärnor i stället för att räkna kilometer. Med hans nyutvecklade app ska träningen bli roligare.

  Läs mer
 • PlaceholderMobil Runbit är namnet på en app som ska motivera användare till att ha kul när de tränar. Genom att placera ut olika objekt på appens karta

  Läs mer
 • PlaceholderRunner's World Med Runbit kan du kombinera löpning och lek genom att sprida stjärnor i din omgivning och på så sätt pröva nya vägar.

  Läs mer
 • PlaceholderHälsa & Fitness Att springa en runda i solen på lunchen har blivit lite av mitt nya bästa. Och nu har jag hittat appen Runbit, som gör det hela ännu lite härligare.

  Läs mer
 • PlaceholderWomen's Health Målet med Runbit är att göra löpningen utmanande och rolig genom ett mer lekfullt upplägg.

  Läs mer

Mer än bara siffror

Runbit har eliminerat ångestladdade faktorer såsom kaloriräkning och exakt kilometertid. Istället fokuseras mer på var du egentligen rör dig, inte hur.Utforska mer av din stad

Vidga vyerna! Upptäck omgivningen runt omkring dig. Runbit hjälper dig att inte fastna i samma gamla runda.Placeholder

Vid frågor skriv nedan